Menu
Obec Rozhraní
Rozhraní

Dětský karneval 10.3.

V sobotu 10. března uspořádala Kulturní komise při Obecním úřadu v Rozhraní dětský maškarní karneval. Jako každý rok se musely přidávat stoly, což je dobře, protože horší by bylo, kdyby nikdo nepřišel. Ale to se ani tentokrát nestalo, a tak se mohly děti pobavit při nejrůznějších hrách, zatančit si a nejdůležitější byla samozřejmě přehlídka všech těch krásných kostýmů a masek...

Všechny přítomné přivítal vodník (nebo snad vodnice) od Žbluňáku. Pro ty neznalé, to je malý rybníček zvící velikosti toho Rákosničkova ze známé pohádky. Napřed si postěžoval, že mu někdo loni vylovil všechny ryby, ale prý už tam jsou zase, tak se můžeme přijít podívat. V loňském roce provázel děti odpolednem žlutý klaun, vodník říkal, že nepřijde. Jenže to se trošku spletl. Než to stačil doříct, klaun se objevil ve dveřích a že mu bylo po dětech smutno. Tak nakonec provázeli děti sobotním odpolednem oba.
Kolik se zúčastnilo masek, se ani nedalo spočítat, přehlídka stála za to. Princezny, policista, robot, beránek, kovbojové,čmelák, Joker nosil Batmana, jeden hippies k nám zabloudil až ze San Franciska. Bylo vidět, že se děti na svůj karneval dobře připravily a každá maska byla po zásluze odměněna.
Po přehlídce se začalo tančit, jezdila se mašinka, potom se hrála balónková bitva, chodilo se okolo židlí a kdo si dříve sedl, postoupil do dalšího kola, až nakonec zůstal vítěz slavně sedící. K tomu bohatá tombola, jejíž hlavní cenou byl krásný, a snad také dobrý dort. Bylo vidět, že se dětem v Rozhraní líbilo. K jejich tanečkům jim hrál opět Modrý Šmoula, běhalo se, skákalo, balónky praskaly jako na běžícím pásu.
Velké poděkování patří celému vodnickému týmu, který odpoledne pro děti připravil a také všem sponzorům, kteří přispěli do bohaté tomboly.
Tak zase za rok!

Datum vložení: 11. 3. 2012 15:30
Datum poslední aktualizace: 14. 9. 2017 17:19

Fotogalerie

Svoz odpadů

Březen 2024
Po Út St Čt So Ne
26
27 28
29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13
14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25
26 27
28 29 30 31

Aktuální teplota

19.3.2024 04:03

Aktuální teplota:

0.7 °C

Vlhkost:

77.2 %

Rosný bod:

-2.8 °C

Navštivte Východní Čechy

Portál

Podcast Pardubického kraje

Podcast

Pardubický kraj pro rodinu

Pro rodinu

Mobilní aplikace

Aktuální informace od nás
Přímo ve vašem telefonu
Více o aplikaci
Stáhněte si naši mobilní aplikaci na
Smart Info
Dostávejte důležitá oznámení z našeho webu prostřednictvím SMS a e-mailů
Například: Pozvánky na připravované události a akce, krátké a podstatné informace...
Co znamená Smart info?
  • Doručování SMS a e-mailů
  • Bezplatná služba
  • Jednoduchá a rychlá registrace
  • Možnost výběru kategorií zpráv
  • Jeden účet pro více služeb
  • Osobní údaje v bezpečí